Hep Yek 3 : Türk Sineması & USB

Yönetmen: Özgür Bakar
Senaryo: Bilal Kalyoncu
Yapımcı: Bilal Kalyoncu
Tür-Komedi-Vizyon Tarihi
15 Şubat 2019-Yapımı
2018 – Türkiye
Süre-91dk

Hep Yek 3 Film Konusu
Daha önceden cezaevine düşmüş Aktan ve Gürkan’ın peşine mafya takılmışken, kendilerini İstanbul’un en büyük tarihi eser kaçakçısı Bilal Özkök’ün evindeki yılbaşı partisinde bulmalarıyla olaylar gelişir.

Organize İşler Sazan Sarmalı : Türk Sineması : USB

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan
Senaryo: Yılmaz Erdoğan
Yapımcı: Necati Akpınar
Tür-Aksiyon , Komedi
Vizyon Tarihi-1 Şubat 2019
Yapımı-2019 – Türkiye
Süre-121dk

Organize İşler Sazan Sarmalı Film Konusu
İlki 2005 yılında vizyona giren “Organize İşler” filminin devam filmi olan “Organize İşler Sazan Sarmalı”nda, Asım Noyan (Yılmaz Erdoğan) ve çetesi her zamanki dolandırıcılıklarına devam etmektedir. Asım’ın sevgili kızı Nazlı (Bensu Soral) büyümüştür ve artık babasının bu kirli dolapları bırakmasını ister. Asım’ın ise oltasına atlamaya hevesli olan sazanların peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Fakat bir gün başlarına

Creed II: Efsane Yükseliyor : Altyazı & USB

Yönetmen: Steven Caple Jr.
Senaryo: Sylvester Stallone, Steven Caple Jr., Cheo Hodari Coker
Yapımcı: Sylvester Stallone
Diğer Adı: Rocky 8
Orijinal İsmi-Creed 2
Tür-Aksiyon , Dram , Spor
Vizyon Tarihi-11 Ocak 2019
Yapımı-2018 – ABD
Süre-130dk

Creed II: Efsane Yükseliyor Film Konusu
2015 yapımı Creed: Efsanenin Doğuşu filminin devamı olan yapımda, Michael B. Jordan’ı bir sonraki büyük mücadelesi için hazırlanan Adonis Creed rolünde göreceğiz. Creed II’de, Sylvester Stallone sert boksör Rocky Balboa rolüne bir kez daha geri dönüyor ve Adonis Creed’in mentorü oluyor. Ancak bu kez hem kişisel hem de profesyonel mücadeleler türlü türlü sorun çıkarmaktadır ve bir sonraki büyük rakibin Rocky IV’ten Ivan Drago’nun oğlu olması ile Rocky efsanesi de kendini gösterecektir.

Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet : Türk Sineması &USB

Yönetmen: Orhan Erkal
Tür-Komedi
Vizyon Tarihi-30 Ağustos 2018
Yapımı-2018 – Türkiye

Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet Film Konusu
Roket Pizza adlı bir pizzacıda motorlu kurye olarak çalışan Gürbüz (Emre Mutlu), çalıştığı restoranın müdürü olabilmeyi ve sözlüsü Aylin’le bir an önce evlenmeyi hayal etmektedir. Ancak Aylin’in kıskançlıkları, Gürbüz’ü canından bezdirmiştir. Yanlış hiçbir şey yapmadığına sözlüsünü ikna edebilmek için yakın arkadaşı Ferhat’ın önerisiyle bir gününün her anını kameraya kaydetmeye karar verir. Ancak yanlışlıkla bir cinayeti kaydeder, üstelik katiller kendisini görmüştür. Gürbüz, Ferhat’la birlikte başına sardığı beladan kurtulmaya çalışırken zorlu bir kovalamacanın ortasında kalır.

Robin Hood: Origins : Altyazı & USB

Yönetmen: Otto Bathurst
Senaryo: David James Kelly
Yapımcı: Leonardo DiCaprio, Joby Harold
Orijinal İsm-Robin Hood
Tür-Aksiyon , Gerilim , Macera
Vizyon Tarihi-11 Ocak 2019
Yapımı-2018 – ABD
Süre-116dk

Robin Hood: Origins Film Konusu
Filmde, İngiltere’nin ezilen ve fakirlerin yanında, güçlü ve zenginlerin karşısında olan halk kahramanı Robin Hood’un hikayesi anlatılıyor. Robin’in henüz bir kahramana dönüşmediği dönemleri konu alan filmde, Haçlı Seferleri’nden dönen genç adamı yolsuzluk ve kötülüklerle dolu Sherwood ormanı karşılar. Buradaki yozlaşmaya engel olmaya kararlı birkaç kanun kaçağı ile bir araya gelen Robin, bir yandan halkın ekonomik sıkıntılarına bir çözüm bulmaya çalışır, bir yandan da Nottingham Şerifi’ni dize getirmek için uğraşır.