Alita: Savaş Meleği : Altyazı &Türkçe : USB

Yönetmen: Robert Rodriguez
Senaryo: James Cameron, Robert Rodriguez, Laeta Kalogridis
Yapımcı: James Cameron, Robert Rodriguez
Diğer Adı: Battle Angel
Orijinal İsmi-Alita: Battle Angel
Tür-Bilim Kurgu , Aksiyon , Gerilim , Macera , Romantik
Vizyon Tarihi-15 Şubat 2019
Yapımı-2019 – ABD , Kanada
Süre-122dk

Alita: Savaş Meleği Film Konusu
Yukito Kishiro’nun çizgi serisinden beyazperdeye uyarlanan Battle Angel, 26. yüzyılda yaşanan bir hikaye.
Tüm gelecek hikayelerindeki gibi dünya asil ve zenginler, fakir ve serseriler olarak ikiye bölünmüş. İyi vatandaşlar Tiphares’te varlık içinde yaşarken alt tabaka Scrap Yard adlı bir harabe şehirde yaşam savaşı veriyor. Tiphares’ten kovulmuş eski bir vatandaş olan doktor Ido bir gün yaralı bir cyborg kız bulur ve onu onarıp adını Alita koyar. Hikaye de asıl olarak bundan sonra, Alita’nın kimlik arayışıyla başlar.

Dumbo : Altyazı : USB

Yönetmen: Tim Burton
Senaryo: Ehren Kruger
Yapımcı: Ehren Kruger, Justin Springer
Tür-Aile , Fantastik , Macera
Vizyon Tarihi-5 Nisan 2019
Yapımı-2019 – ABD
Süre-130dk

Dumbo Film Konusu
Bir sirk sahibi olan Max Medici; eski yıldız Holt Farrier ve çocukları Milly ile Joe’yu, büyük kulakları nedeniyle alay konusu olan yavru fil Dumbo’nun bakımını üstlenmeleri için işe alır. Ancak bakıcılarının, Dumbo’nun büyük kulakları sayesinde uçabilen bir fil olduğunu keşfetmesiyle sirk büyük bir ilgi toplar ve muhteşem bir gelişme kaydeder.

Shazam! 6 Güç : Türkçe : USB

Yönetmen: David F. Sandberg
Senaryo: Henry Gayden, Darren Lemke
Yapımcı: Peter Safran, Jeffrey Chernov
Diğer Adı: Billy Batson and the Legend of Shazam!
Orijinal İsmi-Shazam!
Tür-Aksiyon , Fantastik , Macera
Vizyon Tarihi-5 Nisan 2019
Yapımı-2019 – ABD
Süre-132dk

Shazam! 6 Güç Film Konusu
14 yaşındaki Billy Batson (Asher Angel) birçok koruyucu ailenin yanından kaçmış kimsesiz bir çocuktur. Kendisini yanına alan son ailede başka kimsesiz çocuklarla bir araya gelir, en yakın arkadaşı ise engelli Freddy’dir (Jack Dylan Grazer). Bir gün metroda yolculuk ederken karşısına çıkan antik çağlardan kalma büyücü, Billy’e adını söylediği anda yetişkin bir süper kahramana dönüşme gücü verir. Shazam (Zachary Levi) olarak güçlerini keşfetmeye çalışan Billy, bir yandan da kötü kalpli Dr. Thaddeus Sivana’yı (Mark Strong) durdurmakla uğraşacaktır.

Deniz ve Güneş :Türk Sineması : USB

Yönetmen: Barış Denge
Senaryo: Y. Tolga Bozkurt
Yapımcı: Y. Tolga Bozkurt, Mehmet Toptan
Tür-Dram , Romantik
Vizyon Tarihi-1 Haziran 2018
Yapımı-2018 – Türkiye
Süre-96dk

Deniz ve Güneş Film Konusu
Babasının ısrarıyla istemediği halde Nurperi (Eylül Öztürk) ile evlilik aşamasına gelen Deniz (Burak Serdar Şanal), Romen şarkıcı Otilia’nın konseri için geldiği Burgazada’da, dalış yaparken Güneş’le (Şafak Pekdemir) tanışır. İşitme engelli sandığı Şafak’la iletişim kurabilmek için işaret dili öğrenen Deniz’le, asıl Şafak’ı işitme engelli zanneden Güneş arasında büyük bir aşk doğar. Deniz’in kalbinin sesini takip edebilmek, asıl sevdiği kadına kavuşabilmek için çok cesur ve kararlı olması gerekecektir.

Taksim Hold’em : Türk Sineması

Yönetmen: Michael Önder
Senaryo: Michael Önder
Yapımcı: Jozef Amado
Tür-Dram , Komedi
Vizyon Tarihi-27 Nisan 2018
Yapımı-2018 – Türkiye
Süre-90dk

Taksim Hold’em Film Konusu
Her cumartesi akşamı lise arkadaşlarıyla poker oynama alışkanlığından hiçbir koşulda vazgeçmek istemeyen Alper, nişanlısının sokaktaki eylemlere katılma konusundaki ısrarlarına rağmen evde kalmayı tercih eder. Ancak yakın arkadaşları bu konuda bölünmüştür, hepsinin kendilerine göre haklı gerekçeleri vardır ve kimse de kendi görüşünün en doğrusu olduğunu savunmaktan geri durmaz. Dışarıdaki olaylardan kaçarak eve sığınan insanlarla birlikte tartışma devam eder. Gece, bir poker partisinden çok daha farklı noktalara gidecektir.