Yalan Dolan : Türk Sineması : USB

Vizyon Tarihi: 1 Mart 2019
Süre: 84dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Şahin Michael Derun
Senarist: Şahin Michael Derun
Yapımı: 2018 – Türkiye

Yalan Dolan Film Konusu
Altı kişiden oluşan çılgın bir ekibin, sistem hatalarını da kullanarak kusursuz bir banka soygunu yapma macerasını konu ediyor.

İyi ki Doğdun Abla : Türk Sineması

Vizyon Tarihi: 22 Haziran 2018
Tür: Dram
Yönetmen: Onur Öğden
Senarist: Onur Öğden
Yapımı: 2018 – Türkiye

İyi ki Doğdun Abla Film Konusu
Bayram Ağa’nın (Ayhan Işık) 2 oğlu Ferit (Onur Öğden) ve Feriz (Enis Boztepe), sürekli bir sürtüşme halindedir. Diğer çocuğu Ferda’yı ise istemediği halde Feriz’in arkadaşı Ali ile evlendirmiştir. Bu sırada köye gelen öğretmen Gamze (Esin Civangil) ile Ferit arasında yakınlaşma, Feriz’in tüm itirazlarına rağmen evlilikle sonuçlanır. Ne var ki Gamze’de Alzheimer başlangıcı olduğunun tespit edilmesi, aileyi felakete götürecek olaylar zincirini başlatacaktır.

Bana Bir Soygun Yaz 2 : Türk Sineması : USB

Vizyon Tarihi: 14 Aralık 2018
Tür: Komedi
Yönetmen: Murat Toktamışoğlu
Senarist: Ulaş Çobancı
Yapımı: 2018 – Türkiye

Bana Bir Soygun Yaz 2 Film Konusu
Yaşadıkları ilk maceranın ardından Çeto ve Sülo, Kıbrıs’a yerleşmiş ve farklı bir hayat kurmuşlardır. Sade hayatlarını sürdürürlerken; kendilerine Kıbrıs’ta iş bulan Nasip’in, çalıştıkları otel sahibinin kızı Asya ile evlenmeye karar vermesiyle bir kez daha karmaşanın tam ortasında kalırlar. Nasip düğün parasını bulmak için yasa dışı bir işe bulaşır ancak bu işi eline yüzüne bulaştırır. Çeto ve Sülo, bu beladan kurtulmak için Nasip ile birlikte çalıştıkları otelin kumarhanesini soymaya karar verirler. Kumarhaneyi kolayca soyabileceklerine inanıp planlar yaparken, üçlünün hiç beklemediği bir anda plana Asya da dahil olur ve işler iyice karışır.

Büyük Macera : Türkçe : USB

Orijinal İsmi: The Big Trip
Vizyon Tarihi: 12 Nisan 2019
Süre: 75dk
Tür: Animasyon , Komedi , Macera
Senarist: Billy Frolick , Vasiliy Rovenskiy
Yönetmen: Natalya Nilova
Yapımı: 2019 – Rusya , ABD

Büyük Macera Film Konusu
Postacı leylek, ailesine teslim etmesi gereken yavru pandayı yanlışlıkla düzenine düşkün olan MicMic adındaki bir ayıya bırakır. MicMic, pandayı ailesine ulaştırmak için komşusu olan tavşan ve yolda tanıştıkları bir pelikan, bir kurt ve bir kaplanla yola koyulur. “Büyük macera” başlar.