Türk İşi Dondurma : Türk Sineması : USB

Orijinal İsmi: Turkish’i Dondurma
Vizyon Tarihi: 15 Mart 2019
Tür: Dram , Savaş , Tarih
Yönetmen: Can Ulkay
Senarist: Gürkan Tanyaş
Yapımı: 2019 – Türkiye

Türk İşi Dondurma Film Konusu
1900’lü yıllarda Avustralya’da yaşayan iki Türk, geçimlerini dondurma satarak sağlamaktadır. 1915 yılında Çanakkale Savaşı’nın çıktığını öğrendiklerinde ülkeleri için mücadele etmek adına Çanakale’ye cepheye gitmeye karar verirler. Fakat adadan çıkmalarına izin verilmez ve bu sıralarda Avustralya’da Türkiye aleyhine propaganda yapılmaya başlanmıştır. İngilizler’in asker devşirmek istediklerini öğrendiklerinde ise ülkelerinde veremedikleri mücadeleyi Avustralya’da vermeye karar verirler.
Ayla filminin yönetmenliğini yapan Can Ulkay’ın yönettiği Turkish’i Dondurma’nın kadrosunda Ali Atay, Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil gibi sevilen Türk oyuncular yer alıyor.

Örümcek Adam: Evden Uzakta : Altyazı : Türkçe : USB

Diğer Adı: Örümcek-Adam: Evden Uzakta
Orijinal İsmi: Spider-Man: Far From Home
Vizyon Tarihi: 5 Temmuz 2019
Tür: Aksiyon , Fantastik , Macera
Senarist: Stan Lee
Yönetmen: Jon Watts
Yapımı: 2019 – ABD

Örümcek Adam: Evden Uzakta Film Konusu
Örümcek Adam: Evden Uzakta, Marvel Sinematik Evreninde geçen ikinci Örümcek Adam filmi. Filmde Avengers: Endgame sonrası yaşadığı kayata adapte olmaya çalışan Peter Parker, bir yandan da özel hayatı ve süper kahraman kimliği arasında bir denge kurmaya çalışıyor. Örümcek Adam olarak yaşadığı hayattan bir süre uzaklaşmak için Avrupa’ya bir okul gezisine katılan Peter’ın peşini ”Örümcek Adam Sorumlulukları” o kadar da kolay bırakmayacaktır.

Enes Batur Gerçek Kahraman : Türk Sineması : USB

Diğer Adı: Enes Batur 2
Vizyon Tarihi: 31 Mayıs 2019
Süre: 99dk
Tür: Komedi
Yapımı: 2019 – Türkiye

Enes Batur Gerçek Kahraman Film Konusu

Film, internet üzerinden paylaştığı videolarla popülerlik kazanan Enes Batur’un rol aldığı “Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?” filminin devamı niteliğinde. İlk filmde çevresi tarafından hor görülen Enes Batur’un şhret basamaklarını tırmanma hikayesi anlatılıyordu. Bu filmde Enes Batur, ”Adalet Savaşçıları” adında bir organizasyona katılarak kahramanlığa giden bir yolculupa çıkıyor.